"Bár az elmúlt években a palackozott vizek fogyasztására szoktunk rá, noha a hazai csapvíz kiváló minőségű, összetevői 96−97 százalékban megfelelnek az előírásoknak. És azért javallott időnként „házi vizet” inni, mert a ha hosszú időn keresztül kizárólag egyféle ásványvizet fogyasztunk, bizonyos ásványokból túl sok kerülhet a szervezetbe, míg más, szükséges anyagokhoz nem jutunk hozzá."
Oké oké, tudom mennyire aljas dolog palackozott vizet inni. Ugye a műanyaghulladék, a palack előállítása során felhasznált víz és energia, a szállítás okozta CO2 terhelés stb.stb. De kiráz a hideg, amikor a fenti érveléseket olvasom. Azért javasolt néha csapvizet inni, mert ha csak egyféle ásványvizet iszunk, akkor egyoldalúan látjuk el a szervezetünket ásványi anyagokkal. Khhm. És ha csak csapvizet iszunk; aminek az ásványi anyag tartalma többnyire nulla közelében jár? Azzal nem lesz egyoldalú az ásványi anyag bevitelünk? A csapvíz univerzálisan pont kiegészíti a valamilyen, de egyféle, általunk ivott ásványvíz ásványi anyag tartalmát? UGYAN MÁR!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése